Condicions generals

Tipus: Condicions

I. PROTECCIÓ DE DADES

  1. L'organització es compromet a protegir les dades personals dels usuaris, recollides a través del web o qualsevol altre mitjà, ia complir les lleis espanyoles i europees de protecció de dades personals.
  2. L'organització utilitzarà les dades personals dels usuaris exclusivament per a les finalitats establertes en aquest document i només es compartiran amb tercers amb el consentiment explícit de l'usuari.
  3. L'usuari podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en qualsevol moment, contactant amb l'organització a través de les vies de contacte proporcionades.

II. CONDICIONS GENERALS D'ÚS

  1. Objectiu


    L'objectiu d'aquestes condicions generals és regular la relació entre l'organització i l'usuari pel que fa al lloguer de la casa, el lliurament de menjar, la beguda i els jocs de taula.

  2. Preu i forma de pagament

    El preu inclou l´estada a la casa, menjar, beguda i 20 jocs de taula a tornar al final de l´estada. El preu no inclou taxes que podrien aplicar-se a l'usuari, com ara taxes turístiques, ecològiques, hoteleres, etc. El pagament es farà mitjançant efectiu, targeta de crèdit, PayPal o Bizum.

  3. Condicions de cancel·lació

    El consumidor pot anul·lar la reserva en qualsevol moment fins a 10 dies abans de l'estada. Per cada dia que passi entre aquesta data i els 5 dies abans de la reserva, l'usuari perdrà un 20% de l'import total, sent que si cancel·la mancant 7 dies de la data, únicament se li tornarà un 40% de l'import total . Si es cancel·la a falta de 5 dies o menys, no es tornarà cap import.

  4. Responsabilitats

    L'usuari no tindrà dret a indemnització si l'organització pot demostrar que els danys són imputables a l'usuari, o que són imputables a un tercer aliè a la prestació del servei o la causa de circumstàncies inevitables i extraordinàries. Si un usuari fa malbé els béns immobles o els jocs proporcionats per l'organització, serà el viatger el responsable del pagament del 100% de l'import de la reparació o substitució del qual

Login Form