Política de privacitat

Tipus: Política

A 20aJugar, ens prenem seriosament la privadesa dels nostres usuaris i protegim les seves dades personals d'acord amb les lleis aplicables. Aquesta política de privadesa té com a objectiu informar els nostres usuaris sobre com recopilem, utilitzem, compartim i protegim la seva informació personal.

 

Informació recopilada

En utilitzar el nostre lloc web, 20ajugar.com, recopilem les següents dades personals dels nostres usuaris:

  • Nom i cognoms
  • Direcció de correu electrònic
  • Telèfon
  • Document de identitat

A més, durant el procés de reserva, es requereix informació addicional, incloent informació de pagament, per fer la transacció.

 

Ús de la informació

La informació recopilada s'utilitza per a les finalitats següents:

  • Processament de reserves i pagaments
  • Comunicació amb els usuaris en relació amb la reserva
  • Compliment d'obligacions legals, incloent-hi la compartició d'informació amb les autoritats locals segons el que requereix la llei

 

Compartició d'informació

20aJugar compartirà la informació dels usuaris amb les autoritats locals segons el que requereix la llei.

A més, 20aJugar treballa amb tercers per processar pagaments, incloent targeta de crèdit, PayPal i bizum. Aquests tercers estan subjectes a acords de confidencialitat i estan obligats a utilitzar la informació únicament per als fins específics per als quals se'ls comparteix.

 

Protecció de la informació

20aJugar pren mesures per protegir la informació dels usuaris, incloent-hi l'ús d'encriptació en el procés de pagament. No obstant això, és important tenir en compte que el xifratge de la informació depèn dels serveis de correu utilitzats pels usuaris i 20aJugar no pot garantir la seguretat de la informació en trànsit.

 

Retenció i eliminació de dades

20aJugar retindrà la informació dels usuaris durant el temps necessari per complir les seves obligacions legals i per complir els fins per als quals es va recopilar la informació. Els usuaris poden sol·licitar l'eliminació de la vostra informació en qualsevol moment enviant un correu a o a través de l'enllaç https://20ajugar.com/contacte.html#contact.

Login Form